2021

Zobrazuji všech 9 výsledků

  • Sleva!

    Broskvový džem

    49 

    Broskvový džem (65% ovoce) – 310 ml z pečlivě vybraných plodů pozdní žlutomasé odrůdy, které jsou s láskou pěstovány na mé zahrádce na jižním svahu Kraví hory ve Znojmě. K výrobě je použita pouze dužina (bez šlupek) těch nejzralejších plodů.

  • Sleva!

    Jahodový džem

    59 

    Jahodová marmeláda370 ml – z čerstvě sklizených na sluníčku dozrálý jahod s medovou chutí a báječnou vůní. Jahody jsou pěstovány na slámě a jsou pečlivě vybírány pouze ty nejlepší plody bez kazů.

  • Sleva!

    Jostový džem

    59 

    Sladko-kyselá josta (65% ovoce)310 ml je kříženec angreštu a rybízu a jeho zvláštní chuť připomíná oba druhy ovoce, někdy i jiné druhy ovoce (např. kiwi nebo borůvky apod.). Stejně jako černý rybíz a angrešt mají plody vysoký obsah vitamínu C a mají skvělou osvěžující chuť.

  • Sleva!

    Meruňkovo-jostový džem

    55 

    Spojení meruněk a josty (druh angreštu) (65% ovoce) – 310 ml pouze z těch nejlepších plodů meruněk a nejzralejších plodů josty vzniká toto spojení, které v sobě spojuje lahodnou chuť meruněk a lehce nakyslou chuť angreštu. Musíte vyzkoušet.

  • Sleva!

    Meruňkový džem

    49 55 

    Lahodná meruňková marmeláda (65% ovoce) – z pečlivě vybraných plodů, které jsou s láskou pěstovány na mé zahrádce na jižním svahu Kraví hory ve Znojmě. Žádná chemie na zahradě, ani žádná chemie při výrobě… Jen to nejlepší ze Znojma.

  • Sleva!

    Rynglovo-jostový džem

    55 

    Skvělé spojení chuti rynglí a angreštu (65% ovoce) – 310 ml z jedinného stromu ryngle na celé zahradě a několika keříků josty (druh angreštu) vyrábím tuto marmeládu, kde se snoubí medová chuť rynglí a sladko-kyselá chuť josty. Vše v bio kvalitě, neboť na zahrádce nepoužívám žádné chemikálie.

  • Sleva!

    Rynglový džem

    55 

    Rynglový džem (65% ovoce)310 ml z pečlivě vybraných plodů žlutozelených rynglí vonících po medu a vyzrálých na sluníčku Jižní Moravy z mé BIO zahrádky.

  • Sleva!

    Třešňo-jahodový džem

    59 

    Unikátní spojení jahod a třešní (65% ovoce)310 ml třešně z jednoho stromu, který roste v těsné blízkosti záhonu a jahodami. To mne vnuklo myšlenku tato dvě ovoce vypěstovaná s láskou na sluníčku Jižní Moravy spojit a z pečlivě vybraných ručně sklízených plodů, které jsou s láskou pěstovány na mé zahrádce na jižním svahu Kraví hory ve Znojmě, udělat marmeládu. Žádná chemie na zahradě, ani žádná chemie při výrobě…

  • Sleva!

    Třešňovišňový džem

    59 

    Třešňovišeň – Vynikající spojení chuti višní a třešní (65% ovoce) – 310 ml – marmeláda z třešňovišně idálně spojuje chuť a kyselost višní a sladkost třešní v jednom ovoci. Ideální pro svačinku nebo vhodné pro dorty či rolády. Vše bez chemie z bio zahrádky vyhřáté jihomoravským sluníčkem.